venerdì 6 dicembre 2013

LASAGNE WITH PESTO SAUCE AND SARAZZU - LASAGNE AL PESTO CON SARAZZU



Ingredients for 4 people:
400 grams of lasagne at the egg
200 grams of sauce previously prepared
80 grams of pesto
150 grams of cheese "Sarazzu" grated
Preparation.
Soften the lasagna egg in warm water. Take a baking sheet, butter it and make a base with a few leaves of lasagna. Spread the sauce over the pesto and then finally the cheese Sarazzu. Continue in this manner until you finish all the ingredients.
Finally put a little 'of butter on the top end to brown.
Preheat the oven to 200 degrees and bake for 30 minutes.
Remove from the oven and served with white wine Vermentino.




Ingredienti per 4 persone:
400 grammi di lasagne all'uovo
200 grammi di besciamella precedentemente preparata
80 grammi di pesto genovese
150 grammi di formaggio "Sarazzu" grattugiato
Preparazione.
Ammorbidite le lasagne all'uovo in acqua tiepida. Prendete una teglia da forno, imburratela e fate una base con qualche foglia di lasagne. Spalmate sopra la besciamella poi il pesto e infine il formaggio Sarazzu. Continuate in questo modo fino a terminare tutti gli ingredienti.
Per finire mettete un po' di burro sulla sommità finale per far dorare.
Accendete il forno a 200 gradi e cuocete per 30 minuti.
Sfornate e servite con del vino Vermentino bianco.