sabato 7 dicembre 2013

POTATOES WITH CREAM - PATATE ALLA PANNA

Foto stock: Stuffed potato skins

Ingredients for 4 people:
250 grams of boiled potatoes
200 ml of cream
2 egg whites
1 tablespoon of Parmesan cheese
40 grams of butter
salt and pepper

preparation:
Peel the potatoes and mash with a potato masher.
Take now another cup and put in the cream, butter and 2 egg whites.
Mount the all whites with an electric mixer then add the potatoes.
Take now the molds and imburratele. Put the mixture inside for 3 quarters then bake at 180 degrees for 20 minutes.


Ingredienti per 4 persone:
250 grammi di patate lessate
200 ml di panna da cucina
2 albumi di uovo
1 cucchiaio di parmigiano
40 grammi di burro
sale, pepe

Preparazione:
Pelate le patate e schiacciatele con uno schiacciapatate.
Prendete adesso un altro scodellino e mettete dentro la panna da cucina, il burro e i 2 albumi di uovo.
Montate il tutto a neve con le fruste elettriche poi aggiungete alle patate.
Prendete adesso delle formine e imburratele. Mettete il composto all'interno per 3 quarti poi infornate a 180 gradi per 20 minuti.