sabato 7 dicembre 2013

SALTED FILLED PUFF PASTRY - SFOGLIATINE SALATE RIPIENE



Ingredients: 
200 grams of puff pastry prepared before
anchovies enough
green olives to taste
4 large sausages
smoked cheese

Preparation 
This recipe is a simple "disturbing"! Sometimes we go to buy them by paying them a lot when we can easily prepare at home without any problems and with minimal expense!
Then proceed!
Roll out the dough, then with a wheel pizza cutter many rectangles do not very long. Place the ingredients in them like (spinach, egg, sausage, ham, cheese, insomme what you like!).


Close them by wrapping them about themselves and then brush with the egg to seal them well.
Then bake at 180 degrees for 20 minutes. Remove from the oven and serve at room temperature with a dry sparkling wine Asti




Ingredienti:
200 grammi di pasta sfoglia preparata prima
acciughe salate quanto basta
olive verdi quanto basta
4 grossi wurstel
formaggio affumicato

Preparazione
Questa ricetta è di una semplicità "inquietante"!! Certe volte andiamo a comprarli pagandoli carissimi quando possiamo tranquillamente prepararli in casa senza alcun problema e con la minima spesa!!
Procediamo quindi! 
Stendete la pasta, poi con una rotella taglia pizza fate tanti rettangoli non molto lunghi. Inserite al loro interno gli ingredienti che più preferite (spinaci, uovo, wurstel, prosciutto, formaggio, insomme quello che più vi piace!).
Chiudeteli avvolgendoli su se stessi e poi pennellate con l'uovo per per sigillarli bene.
Infornate quindi a 180 gradi per 20 minuti. Sfornate e servite a temperatura ambiente con uno Spumante secco di Asti