sabato 7 dicembre 2013

TIGER PRAWN WITH CHERRY AND PINK PEPPER - GAMBERONI ALLO CHERRY E PEPE ROSA



Foto stock: Prawns 
Ingredients for 4 people
20 prawns "tiger Prawn"
1 cup cherry
200 ml liquid cream
100 grams of butter
pink pepper
salt
1 yellow onion

preparation:
Peel and clean the prawns, removing also the casing from the crustacean.
Take a sauté of butter and onion and fry the prawns.
Add the cherry, let it evaporate and pour the cream making season.
Cook for 20 minutes over medium heat and without cover.
When they are cooked, remove them from the pan and keep warm.
Then reduce the sauce and add the remaining butter with a sprinkling of pink pepper.
Put in a circular dish and pour over the sauce.
Serve with a Verdicchio di Jesi. 




Ingredienti per 4 persone
20 gamberoni "tiger Prawn"
1 bicchiere di cherry
200 ml panna liquida
100 grammi di burro
pepe rosa
sale
1 cipolla bionda

Preparazione:
Pulite e sgusciate i gamberoni, togliendo anche il budello dal crostaceo.
Fate un soffritto di burro e cipolla e fate rosolare i gamberoni.
Aggiungete la cherry, fate evaporare e versate la panna facendo insaporire.
Cuocete per 20 minuti circa a fuoco medio e senza coperchio.
Quando saranno cotti toglieteli dalla padella e teneteli in caldo.
Fate ridurre la salsa e unite il burro rimasto con una grattata di pepe rosa.
Mettete in un piatto circolare e versate sopra la salsa.
Servite con un Verdicchio di Jesi.