venerdì 3 marzo 2017

GRAINS OF HEALTH (VEGAN RECIPE) - Chicchi di salute (ricetta vegana)



Ingredients for 4 persons
140 grams of spelt
60 grams buckwheat
8 cherry tomatoes camone
100 grams of peas
2 tablespoons of pesto Vegan
extra virgin olive oil
salt and pepper

Method
Cook the spelt in a saucepan for about 10 minutes. Then add the peas and buckwheat and cook for 5/7 minutes, then turn off the heat, drain everything and locked cooking with cold water. Then drain again and place the grains and peas in a bowl. Cut the tomatoes and add them to the bowl by combining pesto and tomatoes. further seasoned with a drizzle of extra virgin olive oil, salt and pepper and serve at room temperature.




Ingredienti per persone
140 grammi di farro
60 grammi di grano saraceno
8 pomodorini camone
100 grammi di piselli 
2 cucchiai abbondanti di pesto vegan
olio extravergine di oliva
sale, pepe

Procedimento
Fate cuocere il farro in un pentolino per circa 10 minuti. Unite quindi i piselli e il grano saraceno e cuocete per altri 5 / 7 minuti, quindi spegnete il fuoco, scolate il tutto e bloccate la cottura con dell'acqua fredda. Scolate quindi nuovamente e mettete i grani e i piselli in una ciotola. Tagliate i pomodori e uniteli alla ciotola unendo il pesto e i pomodori. Condite ulteriormente con un filo di olio extravergine di oliva, salate pepate e servite a temperatura ambiente.